Slik fungerer Makroboks

Du finner en måltidspakke som fungerer for dine behov.

Våre kokker tilbereder maten og leverer den på døren din.

Du varmer måltidene når du ønsker og har dem spiseklare på 5 minutter.


Måltidene

Hver uke utarbeider våre kokker 7 forskjellige fantastiske måltider! Rettene våre inneholder både kjøtt, kylling og fisk. Alle måltidene vi leverer er sunne, ferske og spiseklare og du har muligheten til å velge blant annet gluten- og laktosefrie måltider. Maten trenger kun å varmes opp i mikro.

Holdbarhet

Måltidene har en holdbarhetsdato på 7 dager ved oppbevaring i kjøleskap. Vi sørger dermed for at du har tilgang til fersk, sunn og velsmakende mat i kjøleskapet ditt hele uken.

Bestilling

Du velger selv hvor mange måltider du ønsker å få levert hver uke, og det er ingen bindingstid! Frist for å Bestille/kansellere/endre/pause abonnementet er Tirsdag kl 23:00 i forkant av leveranse. Vi tilbyr også engangsbestilling for de som ønsker å prøve før de eventuelt abonnerer. Ved å abonnere du får du mat automatisk hver uke, og du blir belastet hver tirsdag kl 23.00 i forkant av levering.

Hvor store er porsjonene?
Måltidene våre er på ca 400-500 gram, og inneholder i gjennomsnitt ca 450 kalorier/40g protein. Alle måltidene fra Makroboks lages fra bunnen av, og har optimalt næringsinnhold med fokus på proteiner.

Levering

Vi leverer hver Søndag kl. 16-22 og Mandager kl. 10-15 (kun oslo). Vi tilbyr også henting på tights.no butikken på Ryensvingen 9, 0680 Oslo. Kan hentes fra og med mandag!

Ved levering vil du motta en sms med estimert leveringstid. Husk at dette er kun et estimat og du er selv ansvarlig for å være tilgjengelig under hele leveringstiden.

Kassen leveres til deg innenfor tidsrommet 1600-2200. Budbilfirmaets sjåfør ringer på dørklokken/port-telefonen. Dersom ingen er hjemme ringer vi på registrert telefonnummer. Hvis vi ikke får tak i deg setter sjåføren kassen igjen foran døren din (hvis mulig). Når varene blir satt igjen på din adresse vil ansvaret for kassen bli overført til deg. Dersom leveringsadressen ikke er tilgjengelig eller er feil, vil du miste leveransen og likevel bli belastet for fullt beløp.

Obs! Bor du i leilighet og sjåføren ikke kommer gjennom porten så kan vi dessverre ikke garantere at sjåføren får lagt kassen igjen foran døren. Dette må i så fall avtales med oss i god tid på forhånd.

Alle leveranser som blir kjørt i retur, kan hentes hos Tights.no sin butikk på Ryensvingen 9.