Priser

Det koster 94-97kr pr måltid, og 89-99kr for frakt avhengig av hvor du bor.

Du velger selv antall måltider du ønsker å få levert hver uke.

Måltidene

Hver uke lager våre kokker 8 forskjellige fantastiske måltider! Rettene våre inneholder kjøtt, kylling eller fisk, og du kan selv velge hvilke måltider du ønsker fra vår ukesmeny. Dette gjøres ved bestilling, og inne på «min konto» ukentlig dersom du abonnerer. Dersom du ønsker å sette sammen ditt eget utvalg ukentlig, må disse valgene gjøres innen bestillingsfristen vår på tirsdager kl 23:00. Dersom du ikke foretar noen valg av retter innen fristen, setter vi sammen utvalget for deg med så varierte retter som mulig de ukene det gjelder. Alle måltidene vi leverer er sunne, ferske og spiseklare og du har muligheten til å velge blant annet gluten- og laktosefrie måltider. Maten trenger kun å varmes opp i mikro.

Får jeg de samme måltidene fast hver uke?

Nei! Menyen rulleres hver uke, og de du valgte når du først bestilte første gangen vil ikke bli levert hver uke. Du må velge måltider hver uke iforkant av levering. Dette må gjøres innen tirsdag kl 23.00 i forkant av levering søndag/mandag. F. Eks glemmer du å velge måltder en uke så vil systemet velge måltidene for deg så variert så mulig med de preferansene du har som f eks glutenfri, ikke fisk osv.

Hva skjer om jeg velger en fremtidig dato?

Hvis du velger måltider med en fremtidig dato, altså ikke den nærmeste leveringsdatoen, så vil du måtte velge måltider på nytt mandag/tirsdag iforkant av den leveringsdatoen du har valgt.

Holdbarhet

Måltidene har en holdbarhetsdato på 7 dager ved oppbevaring i kjøleskap. Vi sørger dermed for at du har tilgang til fersk, sunn og velsmakende mat i kjøleskapet ditt hele uken.

Bestilling

Du velger selv hvor mange måltider du ønsker å få levert hver uke, og det er ingen bindingstid! Frist for å Bestille/kansellere/endre/pause abonnementet er Tirsdag kl 23:00 i forkant av leveranse. Vi tilbyr også engangsbestilling for de som ønsker å prøve før de eventuelt abonnerer. Ved å abonnere du får du mat automatisk hver uke, og du blir belastet hver tirsdag kl 23.00 i forkant av levering.

Endre antall måltider

Ønsker du å endre antall måltider du får levert må du avbestille ditt nåværende abonnement, og bestille på nytt med det antallet du ønsker å få levert. Dette kan dessverre ikke endres inne på min konto enda.

Velge måltider

Du velger hvilke måltider du skal motta under:

Logg inn på «min konto» -> abonnementer -> Vis abonnement -> velg måltider.

Husk at dette må gjøres innen tirsdager kl 23.00 i forkant av levering søndag/mandag.

Tilbud

Alle tilbud gjelder kun første levering ved abonnement.

Hvor store er porsjonene?

Måltidene våre er på ca 400-500 gram, og inneholder i gjennomsnitt ca 450 kalorier/40g protein. Alle måltidene fra Makroboks lages fra bunnen av, og har optimalt næringsinnhold med fokus på proteiner.

Levering

Vi leverer hver Søndag kl. 15-22 og Mandager kl. 9-15 (kun oslo). Vi tilbyr også henting på tights.no butikken på Ryensvingen 9, 0680 Oslo. Kan hentes fra og med mandag!

Ved levering vil du motta en sms med estimert leveringstid. Husk at dette er kun et estimat og du er selv ansvarlig for å være tilgjengelig under hele leveringstiden.

Kassen leveres til deg innenfor tidsrommet 1500-2200. Budbilfirmaets sjåfør ringer på dørklokken/port-telefonen. Dersom ingen er hjemme ringer vi på registrert telefonnummer. Hvis vi ikke får tak i deg setter sjåføren kassen igjen foran døren din (hvis mulig). Når varene blir satt igjen på din adresse vil ansvaret for kassen bli overført til deg. Dersom leveringsadressen ikke er tilgjengelig eller er feil, vil du miste leveransen og likevel bli belastet for fullt beløp.

Obs! Bor du i leilighet og sjåføren ikke kommer gjennom porten så kan vi dessverre ikke garantere at sjåføren får lagt kassen igjen foran døren. Dette må i så fall avtales med oss i god tid på forhånd.

Alle leveranser som blir kjørt i retur, kan hentes hos Tights.no sin butikk på Ryensvingen 9.