Ukens meny

Leveres 9 og 10 August.

  1. Grønn curry kyllingfilet med ris.
  2. Biff shawarma med grønnsaksblanding, ris og lett demi glace.
  3. Krydret svinekam med blomkålpure, rotgrønnsaker, stekte poteter og kremet brunsaus.
  4. Stekt ørretfilet med chilli, kokkosris, bønneblanding og hvite rosiner.
  5. Kyllingkjøttboller med ravioli og carbonarasaus.
  6. Jegergryte med karbonadedeig og kokte poteter.
  7. Wok med nudler, kylling og biff.

Leveres 16 og 17 August.

  1. Biffstrimler med pasta.
  2. Orientalsk kyllingkjøttboller med fullkorn couscous og grønnsaker.
  3. Karbonade med stekt løk, nudler, gulrot, aspargesbønner, paprika og kokossaus.
  4. Reinsdyrplomme med kokte poteter, grønnsaksblanding, brunsaus og tyttebær.
  5. Indisk kylling tikka masala med ris og grønnsaker.
  6. Fargerik kremet fusillipasta med laksefilet og soltørkede tomater.
  7. Lasagne bolognese med strimlet kylling.

Leveres 23 og 24 August.

  1. Karbonade med grønnsaksstuing.
  2. Langtidsstekt BBQ svinenakke med grønnsaksblanding og svinesjy.
  3. Grønn curry kyllingfilet med ris.
  4. Torskefilet med poteter, cherry tomater, asparges og chorizopølse.
  5. Arabiskinspirert gryte med oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrøtter.
  6. Kyllingpai med parisgrønnsaker.
  7. Wok med nudler med kylling og biff.

Leveres 30 og 31 August.

  1. Kyllingfilet med appelsin risotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper.
  2. Fersk hvitfisk med ratatouille, potet og kaperssaus.
  3. Pasta bolognese av karbonadedeig.
  4. Thai kyllinggryte med ris.
  5. Kremet viltgryte med jasminris, rotgrønnsaker og tyttebær.
  6. Boeuf Bourguignon rødvinsgryte med potetmos.
  7. Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker, båtpoteter og mangosaus.

Galleri av våre måltider