Levering Søndag 1 og Mandag 2 Mai
- Grønn curry kyllingbryst med ris
- Villtkarbonader med tomatsaus, kålrotstappe og potet
- Arabiskinspirert gryte m/oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrot
- Stekt laks m/kokos og lime, asparges, ris og sitron hvitsaus
- Coq au vin servert med ris
- Lasagne bolognese med strimlet kylling
- Tortilla wraps med hawaiinspirert fyll og strimlet kylling
- Pasta bolognese m/karbonadedeig
Levering Søndag 8 og Mandag 9 Mai
- Biff stroganoff med ris
- Fargerik kremet fusillipasta m/laksefilet og soltørkede tomater
- Karbonade m/stekt løk, nudler, gulrot, aspargesbønner. Paprika og gurkemeie kokossaus
- Cajunkjøttboller med macaroni og pastasaus
- Thai kyllinggryte med ris
- Villtkarbonader med tomatsaus, kålrotstappe og potet
- Svinegryte Provencal med ratatouille og potet
- Kyllingboller med pasta
Levering Søndag 15 og Mandag 16 Mai
- Karbonade m/ grønnsaksstuing
- Chilli con carne med rotmos.
- Stekt ørretfilet m/chili kokossris m/ bønneblandning og hvite rosiner
- Kyllingkjøttboller med ravioli og carbonarasaus
- Wok med nudler, kylling og biff
- Fransk svinegryte med brokkoliblanding og potet
- Kylling korma med koriander, grønnsaker og potetterninger
- kylling estragon med ris.
Levering Søndag 22 og Mandag 23 Mai
- Biff stroganoff med ris
- Biff Shawarmaspyd m/grønnsaksblanding, ris og lett demi-glace
- torskfilet med poteter, Cherry tomater, asparges, chorizopølse
- reinsdyr plomme med kokte poteter, grønnsaksblanding, brun saus og tyttebær
- Indisk kylling tikka masala med ris og grønnsaker
- Kyllingpai servert med paris grønnsaksblanding
- Pasta carbonara med kylling og bacon
- kyllingfilet m/appelinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper
Levering Søndag 29 og Mandag 30 Mai
- Thai kyllinggryte med ris
- Boeuf Bourguignon rødvinsgryte med potetstappe
- Biffwok med nudller
- Fargerik kremet fusillipasta m/laksefilet og soltørkede tomater
- Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker,båtpoteter og mangosaus
- Jegergryte med karbonadedeig og kokte poteter
- Cajunkjøttboller med macaroni og pastasaus
- Kyllingboller med pasta
Levering Søndag 5 og Mandag 6 Juni
- Chilli con carne med rotmos
- Tandoori kylling med poteter
- Karbonade m/ grønnsaksstuing
- Stekt ørretfilet m/chili kokossris m/ bønneblandning og hvite rosiner
- Svinegryte Provencal med ratatouille og potet
- Kremet viltgryte m/jasminris, rotgrønnsaker og tyttebær
- Orientalske kyllingboller m/ fullkorn couscous og grønnsaker
- biff med pasta
Levering Søndag 12 og Mandag 13 Juni
- Grønn curry kyllingbryst med ris
- Villtkarbonader med tomatsaus, kålrotstappe og potet
- Arabiskinspirert gryte m/oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrot
- Stekt laks m/kokos og lime, asparges, ris og sitron hvitsaus
- Coq au vin servert med ris
- Lasagne bolognese med strimlet kylling
- Tortilla wraps med hawaiinspirert fyll og strimlet kylling
- Pasta bolognese m/karbonadedeig