Ukens Meny

Pannekaker er tilgjengelig hver uke!

Levering  Søndag 24 og Mandag 25 Oktober

  1. Grønn curry kyllingbryst med ris
  2. Villtkarbonader med tomatsaus, kålrotstappe og potet
  3. Arabiskinspirert gryte m/oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrot
  4. Stekt laks m/kokos og lime, asparges, ris og sitron hvitsaus
  5. Coq au vin servert med ris
  6. Lasagne bolognese med strimlet kylling
  7. Tortilla wraps med hawaiinspirert fyll og strimlet kylling
  8. Pasta bolognese m/karbonadedeig

Vegansk:

  1. Falafelboller med coucous
  2. Vegansk gryte med veganpølser, sopp, løk, erter og kokte poteter
  3. Wok med veganske våruller
  4. Vegansk burger med blomkålsaus, brokkoli, potetmos og tyttebær

Levering Søndag 31 Oktober og Mandag 1 November
1. Laks med spinatsaus, grønnsaker og potetstappe

  1. Hjemmelagde elgkarbonader med ertestuing og stekt løk
  2. Kyllingrulade med kokkosmelk, emner og grønnsaker
  3. paprika og potetfylt med tacokjøttdeig og grønnsaksragu
  4. Svinegryte Provencal med ratatouille og potet
  5. Jegergryte med karbonadedeig og kokte poteter
  6. Orientalske kyllingboller m/ fullkorn couscous og grønnsaker
  7. Indisk kylling tikka masala med ris og grønnsaker

 

Vegansk:
1. risotto med kokosmelk

  1. Krydret kikertegryte med wokblanding
  2. nudler med wokblanding og sweet chili
  3. Vegansk ravioli med surkål, gulrot, svisker, potetmos og Kokosmelksaus

Levering  Søndag  7 og Mandag 8 November

  1. Biff stroganoff med ris
  2. Fargerik kremet fusillipasta m/laksefilet og soltørkede tomater
  3. Karbonade m/stekt løk, nudler, gulrot, aspargesbønner. Paprika og gurkemeie kokossaus
  4. Cajunkjøttboller med macaroni og pastasaus
  5. Thai kyllinggryte med ris
  6. Villtkarbonader med tomatsaus, kålrotstappe og potet
  7. Svinegryte Provencal med ratatouille og potet
  8. Kyllingboller med pasta

Vegansk:

  1. Tikka masala med kikerter, spinat og ris 
  2. Bakt potet og paprika med grønnsaksragu
  3. Økologisk emmer med Kokosmelk, sjampinon og grønnsaker
  4. Wok med veganske våruller

Levering  Søndag 14 og Mandag 15 Oktober

  1. Karbonade m/ grønnsaksstuing
  2. Chilli con carne med rotmos.
  3. Stekt ørretfilet m/chili kokossris m/ bønneblandning og hvite rosiner
  4. Kyllingkjøttboller med ravioli og carbonarasaus
  5. Wok med nudler, kylling og biff
  6. Fransk svinegryte med brokkoliblanding og potet
  7. Kylling korma med koriander, grønnsaker og potetterninger
  8. kylling estragon med ris

Vegansk:

  1. Lapskaus med veganske pølser
  2. Vegansk ravioli med surkål, gulrot, svisker, potetmos og Kokosmelksaus
  3. Fransk gryte med falafelburger, brokkoliblanging og potet
  4. Økologisk emmer med Kokosmelk, sjampinon og grønnsaker

Levering  Søndag 21 og Mandag 22 November

  1. Biff stroganoff med ris
  2. Biff Shawarmaspyd m/grønnsaksblanding, ris og lett demi-glace
  3. torskfilet med poteter, Cherry tomater, asparges, chorizopølse
  4. reinsdyr plomme med kokte poteter, grønnsaksblanding, brun saus og tyttebær
  5. Indisk kylling tikka masala med ris og grønnsaker
  6. Kyllingpai servert med paris grønnsaksblanding
  7. Pasta carbonara med kylling og bacon
  8. kyllingfilet m/appelinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper

Vegansk:

  1. Falafelboller med coucous
  2. Vegansk gryte med veganpølser, sopp, løk, erter og kokte poteter
  3. Wok med veganske våruller
  4. Vegansk burger med blomkålsaus, brokkoli, potetmos og tyttebær

Levering  Søndag 28 og Mandag 29 November

  1. Thai kyllinggryte med ris
  2. Boeuf Bourguignon rødvinsgryte med potetstappe
  3. Biffwok med nudller
  4. Fargerik kremet fusillipasta m/laksefilet og soltørkede tomater
  5. Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker,båtpoteter og mangosaus
  6. Jegergryte med karbonadedeig og kokte poteter
  7. Cajunkjøttboller med macaroni og pastasaus
  8. Kyllingboller med pasta

Vegansk:

  1. Tikka masala med kikerter, spinat og ris
  2. Bakt potet og paprika med grønnsaksragu
  3. Økologisk emmer med Kokosmelk, sjampinon og grønnsaker
  4. Wok med veganske våruller

Levering  Søndag 5 og Mandag 6 Desember

  1. Chilli con carne med rotmos
  2. Tandoori kylling med poteter
  3. Karbonade m/ grønnsaksstuing
  4. Stekt ørretfilet m/chili kokossris m/ bønneblandning og hvite rosiner
  5. Svinegryte Provencal med ratatouille og potet
  6. Kremet viltgryte m/jasminris, rotgrønnsaker og tyttebær
  7. Orientalske kyllingboller m/ fullkorn couscous og grønnsaker
  8. biff med pasta

Vegansk:

  1. Lapskaus med veganske pølser
  2. Vegansk ravioli med surkål, gulrot, svisker, potetmos og Kokosmelksaus
  3. Fransk gryte med falafelburger, brokkoliblanging og potet
  4. Økologisk emmer med Kokosmelk, sjampinon og grønnsaker

Levering  Søndag 12 og Mandag 13 Desember

  1. Grønn curry kyllingbryst med ris
  2. Villtkarbonader med tomatsaus, kålrotstappe og potet
  3. Arabiskinspirert gryte m/oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrot
  4. Stekt laks m/kokos og lime, asparges, ris og sitron hvitsaus
  5. Coq au vin servert med ris
  6. Lasagne bolognese med strimlet kylling
  7. Tortilla wraps med hawaiinspirert fyll og strimlet kylling
  8. Pasta bolognese m/karbonadedeig

Vegansk:

  1. Falafelboller med coucous
  2. Vegansk gryte med veganpølser, sopp, løk, erter og kokte poteter
  3. Wok med veganske våruller
  4. Vegansk burger med blomkålsaus, brokkoli, potetmos og tyttebær