Ukens Meny

Pannekaker er tilgjengelig hver uke!

Levering og henting Mandag 17 Mai er flyttet til Tirsdag 18 Mai!

Levering Søndag 11 April og Mandag 12 April
1.Biff stroganoff med ris
2.Biff Shawarmaspyd m/grønnsaksblanding, ris og lett demi-glace
3.torskfilet med poteter, Cherry tomater, asparges, chorizopølse
4.reinsdyr plomme med kokte poteter, grønnsaksblanding, brun saus og tyttebær
5.Indisk kylling tikka masala med ris og grønnsaker
6.Kyllingpai servert med paris grønnsaksblanding
7.Pasta carbonara med kylling og bacon
8.kyllingfilet m/appelinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper
Vegansk:
1.Falafelboller med coucous
2.Vegansk gryte med veganpølser, sopp, løk, erter og kokte poteter
3.Wok med veganske våruller
4.Vegansk burger med blomkålsaus, brokkoli, potetmos og tyttebær

Levering Søndag 18 April og Mandag 19 April
1.Pasta bolognese m/karbonadedeig
2.Boeuf Bourguignon rødvinsgryte med potetstappe
3.Biffwok med nudller
4.Fargerik kremet fusillipasta m/laksefilet og soltørkede tomater
5.Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker,båtpoteter og mangosaus
6.Jegergryte med karbonadedeig og kokte poteter
7.Cajunkjøttboller med macaroni og pastasaus
8.Grønn curry kyllingbryst med ris
Vegansk:
1.Lapskaus med veganske pølser
2.Vegansk ravioli med surkål, gulrot, svisker, potetmos og Kokosmelksaus
3.Fransk gryte med falafelburger, brokkoliblanging og potet

Levering Søndag 25 April og Mandag 26 April
1.Chilli con carne med rotmos. NY
2.Tandoori kylling med poteter. NY
3.Karbonade m/ grønnsaksstuing
4.Stekt ørretfilet m/chili kokossris m/ bønneblandning og hvite rosiner
5.Svinegryte Provencal med ratatouille og potet
6.Kremet viltgryte m/jasminris, rotgrønnsaker og tyttebær
7.Orientalske kyllingboller m/ fullkorn couscous og grønnsaker
8.biff med pasta
Vegansk:
1.Falafelboller med coucous
2.Vegansk gryte med veganpølser, sopp, løk, erter og kokte poteter
3.Wok med veganske våruller
4.Vegansk burger med blomkålsaus, brokkoli, potetmos og tyttebær

Levering Søndag 2 Mai og Mandag 3 Mai
1.Grønn curry kyllingbryst med ris
2.Stekt storfe flatbiff m/ ertepuré, glaserte rotgrønnsaker, båtpoteter og timian demi-glace
3.Arabiskinspirert gryte m/oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrot
4.Stekt laks m/kokos og lime, asparges, ris og sitron hvitsaus
5.Coq au vin servert med ris
6.Lasagne bolognese med strimlet kylling
7.Tortilla wraps med hawaiinspirert fyll og strimlet kylling
8.kyllingfilet m/appelinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper
Vegansk:
1.Lapskaus med veganske pølser
2.Vegansk ravioli med surkål, gulrot, svisker, potetmos og Kokosmelksaus
3.Fransk gryte med falafelburger, brokkoliblanging og potet