Frist for ukens bestillinger/endringer er tirsdager kl. 23

Meny

Leveres 16 og 17 Februar.

  1. Fersk hvitfisk m/ratatouille ,båt potet og kaperssaus.
  2. Biff stroganoff med ris.
  3. Stekt storfe flatbiff m/ ertepuré, glaserte rotgrønnsaker, båtpoteter og timian demi-glace
  4. reinsdyr plomme med kokte poteter, grønnsaksblanding, brun saus og tyttebær
  5. Indisk kylling tikka masala med ris og grønnsaker
  6. Karbonade m/stekt løk, nudler, gulrot, aspargesbønner. Paprika og gurkemeie kokossaus
  7. Kyllingfilet m/appelinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper

Leveres 23 og 24 Februar.

  1. Pasta bolognese av karbonadedeig.
  2. Biff Shawarmaspyd m/grønnsaksblanding, ris og lett demi-glace
  3. Orientalske kyllingboller m/ fullkorn couscous og grønnsaker
  4. torskfilet med poteter, Cherry tomater, asparges, chorizopølse
  5. Biffwok med nudller
  6. Grønn curry med kyllingfilet, ris og grønnsaker.
  7. Langtidsstekt BBQ svinenakke m/grønnsaksblanding og svinesjy

Galleri av våre måltider