Frist for ukens bestillinger/endringer er tirsdager kl. 23

Alle leveringer Mandag 13 april (2nd påskedag) blir flyttet til Tirsdag 14 april.

Meny

Leveres 5 og 6 April.

  1. Karbonade m/ grønnsaksstuing
  2. Biff stroganoff med ris
  3. reinsdyr plomme med kokte poteter, grønnsaksblanding, brun saus og tyttebær
  4. Indisk kylling tikka masala med ris og grønnsaker
  5. Krydret svinekam m/blomkålpuré, rotgrønnsaker, stekte poteter og kremet brunsaus
  6. Stekt laks m/kokos og lime, asparges, ris og sitron hvitsaus
  7. Coq au vin servert med ris og kyllingfilet. NY

Leveres 12 og 13 April.

  1. Grove kjøttkaker med/søtpotet, grønnsaksblanding, brunsaus og tyttebær.
  2. Langtidsstekt BBQ Svinenakke med grønnsaksblanding og svinesjy.
  3. Thai kyllinggryte med ris.
  4. Biffwok med nudler.
  5. Stekt storfe av flatbiff med ertepure, glaserte rotgrønnsaker, potetbå¨ter og timian demi-glace.
  6. Arabiskinspirert gryte med oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrot.
  7. Stekt laks med kokos, lime, asparges, ris, sitron og hvitsaus.

Leveres 19 og 20 April.

  1. Fersk hvitfisk med ratatouille, potet og kaperssaus.
  2. Grønncurry kyllinggryte med ris.
  3. Biffstrimler med pasta, saus, paprika og zucchini.
  4. Pasta bolognese av karbonadedeig.
  5. Biff shawarma med grønnsaksblanding, ris og lett demi-glace.
  6. Kremet viltgryte med jasminris, rotgrønnsaker og tyttebær.
  7. Kyllingkjøttboller med ravioli og carbonarasaus.

Galleri av våre måltider