Ukens meny

Leveres 28 og 29 Juni.

  1. Biff lindstrøm med fløtesaus, blomkål, brokkoli og potetmos med tyttebær. NYTT MÅLTID!
  2. Fransk svinegryte med brokkoliblanding og potet. NYTT MÅLTID!
  3. Pasta bolognese av karbonadedeig.
  4. Boeuf bourguignon med rødvinsgryte med potetstappe.
  5. Indisk kylling tikka masala med ris og grønnsaker.
  6. Stekt laks med kokos, lime, asparges, ris og hvitsaus.
  7. Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker med båtpoteter og mangosaus.

Leveres 5 og 6 Juli.

  1. Karbonade med grønnsaksstuing og potet.
  2. Biffstrimler med pasta.
  3. Thai kyllinggryte med ris.
  4. Krydret svinekam med blomkåpure, rotgrønnsaker, stekte poteter og kremet brunsaus.
  5. Stekt ørretfilet med chilli, kokossris, bønneblanding og hvite rosiner.
  6. Arabiskinspirert gryte med oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrot.
  7. Kyllingpai med paris grønnsaksblanding.

Leveres 12 og 13 Juli.

  1. Langtidsstekt BBQ svinenakke med grønnsaksblanding og svinesjy.
  2. Grønn curry kyllingfilet med ris.
  3. Biffwok med nudler.
  4. Kremet fusillipasta med laksefilet og soltørkede tomater.
  5. Kyllingkjøttboller med ravioli og carbonarasaus.
  6. Coq au vin av kyllingfilet med ris.
  7. Jegergryte med oksekjøttdeig, sopp, løk, erter og kokte poteter.

Leveres 19 og 20 Juli.

  1. Kyllingfilet med appelsinrisotto med linser, gulrotstaver og brokkolitopper.
  2. Fersk hvitfisk med ratatouille, poteter og kaperssaus.
  3. Pasta bolognese med karbonadedeig.
  4. Biff shawarma med grønnsaksblanding, ris og lett demi-glace.
  5. Orientalsk kyllingkjøttboller med fullkorn couscous og paprika.
  6. Reinsdyr plomme med kokte poteter, grønnsaksblanding, brun saus og tyttebær.
  7. Lasagne bolognese med strimlet kyllingfilet og ost.

Galleri av våre måltider