Ukens Meny

Pannekaker er tilgjengelig hver uke!

Levering Søndag 21/ Mandag 22 Februar
Orientalske kyllingboller m/ fullkorn couscous og grønnsaker
Stekt storfe flatbiff m/ ertepuré, glaserte rotgrønnsaker, båtpoteter og timian demi-glace
Arabiskinspirert gryte m/oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrot
Stekt laks m/kokos og lime, asparges, ris og sitron hvitsaus
Coq au vin servert med ris
Lasagne bolognese med strimlet kylling
Tortilla wraps med hawaiinspirert fyll og strimlet kylling
kyllingfilet m/appelinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper

Vegansk:

Lapskaus med veganske pølser
Vegansk ravioli med surkål, gulrot, svisker, potetmos og Kokosmelksaus
Fransk gryte med falafelburger, brokkoliblanging og potet

Levering Søndag 28 februar og Mandag 29 februar.

1. Karbonade m/ grønnsaksstuing
2. Chilli con carne med rotmos. NY
3. Stekt ørretfilet m/chili kokossris m/ bønneblandning og hvite rosiner
4.Kyllingkjøttboller med ravioli og carbonarasaus
5.Wok med nudler, kylling og biff
6.Fransk svinegryte med brokkoliblanding og potet
7.Kylling korma med koriander, grønnsaker og potetterninger
8.kylling estragon med ris
Vegansk:
1.Falafelboller med coucous
2.Vegansk gryte med veganpølser, sopp, løk, erter og kokte poteter
3.Wok med veganske våruller
4.Vegansk burger med blomkålsaus, brokkoli, potetmos og tyttebær

Levering Søndag 7 Mars og Mandag 8 Mars
1.Biff stroganoff med ris
2.Biff Shawarmaspyd m/grønnsaksblanding, ris og lett demi-glace
3.torskfilet med poteter, Cherry tomater, asparges, chorizopølse
4.reinsdyr plomme med kokte poteter, grønnsaksblanding, brun saus og tyttebær
5.Indisk kylling tikka masala med ris og grønnsaker
6.Kyllingpai servert med paris grønnsaksblanding
7.Pasta carbonara med kylling og bacon
8.kyllingfilet m/appelinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper
Vegansk:
1.Lapskaus med veganske pølser
2.Vegansk ravioli med surkål, gulrot, svisker, potetmos og Kokosmelksaus
3.Fransk gryte med falafelburger, brokkoliblanging og potet

Levering Søndag 14 Mars og Mandag 15 Mars
1.Pasta bolognese m/karbonadedeig
2.Boeuf Bourguignon rødvinsgryte med potetstappe
3.Biffwok med nudller
4.Fargerik kremet fusillipasta m/laksefilet og soltørkede tomater
5.Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker,båtpoteter og mangosaus
6.Jegergryte med karbonadedeig og kokte poteter
7.Cajunkjøttboller med macaroni og pastasaus
8.Grønn curry kyllingbryst med ris
Vegansk:
1.Falafelboller med coucous
2.Vegansk gryte med veganpølser, sopp, løk, erter og kokte poteter
3.Wok med veganske våruller
4.Vegansk burger med blomkålsaus, brokkoli, potetmos og tyttebær

Levering Søndag 21 Mars og Mandag 22 Mars
1.Kyllingkjøttboller med ravioli og carbonarasaus
2.Tandoori kylling med poteter. NY
3.Karbonade m/ grønnsaksstuing
4.Stekt ørretfilet m/chili kokossris m/ bønneblandning og hvite rosiner
5.Svinegryte Provencal med ratatouille og potet
6.Kremet viltgryte m/jasminris, rotgrønnsaker og tyttebær
7.Orientalske kyllingboller m/ fullkorn couscous og grønnsaker
8.biff med pasta
Vegansk:
1.Lapskaus med veganske pølser
2.Vegansk ravioli med surkål, gulrot, svisker, potetmos og Kokosmelksaus
3.Fransk gryte med falafelburger, brokkoliblanging og potet

Levering Søndag 28 Mars og Mandag 29 Mars
1.Grønn curry kyllingbryst med ris
2.Stekt storfe flatbiff m/ ertepuré, glaserte rotgrønnsaker, båtpoteter og timian demi-glace
3.Arabiskinspirert gryte m/oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrot
4.Stekt laks m/kokos og lime, asparges, ris og sitron hvitsaus
5.Coq au vin servert med ris
6.Lasagne bolognese med strimlet kylling
7.Tortilla wraps med hawaiinspirert fyll og strimlet kylling
8.kyllingfilet m/appelinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper
Vegansk:
1.Falafelboller med coucous
2.Vegansk gryte med veganpølser, sopp, løk, erter og kokte poteter
3.Wok med veganske våruller
4.Vegansk burger med blomkålsaus, brokkoli, potetmos og tyttebær