Ukens Meny

Måltider som blir levert Søndag 17 og Mandag 18 Januar:

  1. Pasta bolognese m/karbonadedeig
  2. Orientalske kyllingboller m/ fullkorn couscous og grønnsaker
  3. Fargerik kremet fusillipasta m/laksefilet og soltørkede tomater
  4. Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker,båtpoteter og mangosaus
  5. Coq au vin servert med ris
  6. Jegergryte med karbonadedeig og kokte poteter
  7. Wok med biffstrimler og ris
  8. Svinegryte Provencal med ratatouille og potet

Levering 24 januar
1. Biffstrimler med pasta
2. Thai kyllinggryte med ris
3. Kremet viltgryte m/jasminris, rotgrønnsaker og tyttebær
4. Stekt storfe flatbiff m/ ertepuré, glaserte rotgrønnsaker, båtpoteter og timian demi-glace
5. Stekt laks m/kokos og lime, asparges, ris og sitron hvitsaus
6. Lasagne bolognese med strimlet kylling
7. Tortilla wraps med hawaiinspirert fyll og strimlet kylling
8. Svinegryte med provencal med poteter

Levering 31 januar
Karbonade m/ grønnsaksstuing
Orientalske kyllingboller m/ fullkorn couscous og grønnsaker
Stekt ørretfilet m/chili kokossris m/ bønneblandning og hvite rosiner
Kyllingkjøttboller med ravioli og carbonarasaus
Wok med nudler, kylling og biff
Fransk svinegryte med brokkoliblanding og potet
Kylling korma med koriander, grønnsaker og potetterninger
kylling estragon med ris

Levering 7 februar
Biff stroganoff med ris
Biff Shawarmaspyd m/grønnsaksblanding, ris og lett demi-glace
torskfilet med poteter, Cherry tomater, asparges, chorizopølse
reinsdyr plomme med kokte poteter, grønnsaksblanding, brun saus og tyttebær
Indisk kylling tikka masala med ris og grønnsaker
Kyllingpai servert med paris grønnsaksblanding
Pasta carbonara med kylling og bacon
kyllingfilet m/appelinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper

Levering 14 februar
Pasta bolognese m/karbonadedeig
Boeuf Bourguignon rødvinsgryte med potetstappe
Biffwok med nudller
Fargerik kremet fusillipasta m/laksefilet og soltørkede tomater
Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker,båtpoteter og mangosaus
Jegergryte med karbonadedeig og kokte poteter
Cajunkjøttboller med macaroni og pastasaus
Grønn curry kyllingbryst med ris

Levering 21 Februar
Orientalske kyllingboller m/ fullkorn couscous og grønnsaker
Stekt storfe flatbiff m/ ertepuré, glaserte rotgrønnsaker, båtpoteter og timian demi-glace
Arabiskinspirert gryte m/oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrot
Stekt laks m/kokos og lime, asparges, ris og sitron hvitsaus
Coq au vin servert med ris
Lasagne bolognese med strimlet kylling
Tortilla wraps med hawaiinspirert fyll og strimlet kylling
kyllingfilet m/appelinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper