Ukens meny

Leveres 20 og 21 September.

  1. Biffwok med stekte grønnsaker og ris. NYHET!
  2. Cajunkjøttboller med macaroni og pastasaus. NYHET!
  3. thai kyllinggryte med ris.
  4. Kyllingpai servert med paris grønnsaker
  5. Fransk svinegryte med poteter.
  6. Stekt ørretfillet med kokkosris, bønneblanding og hvite rosiner.
  7. Grønn curry kyllingfilet med ris.

Leveres 27 og 28 September.

  1. Biffstrimler med pasta
  2. Pasta bolognese med karbonadedeig.
  3. Kremet viltgryte med jasminris, rotgrønnsaker og tyttebær.
  4. Stekt laks med kokos, lime, asparges, ris og sitron med hvitsaus.
  5. Kyllingkjøttboller med ravioli og carbonarasaus.
  6. Wraps med strimlet kylling og mango aiolidressing. NYHET!
  7. Kyllingfilet med koriander saus, grønnsaker og poteter i terninger.

Leveres 4 og 5 Oktober.

  1. Biffwok med ris.
  2. Biff strongaoff med ris.
  3. Orientalsk kyllingkjøttboller med fullkorn couscous og grønnsaker.
  4. Reinsdyrplomme med kokte poteter, grønnsaksblanding, brun saus og tyttebær.
  5. Stekt ørrettfilet med kokkosris, bønneblanding og hvite rosiner.
  6. kyllingfilet med appelsinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper.
  7. lasagne bolognese med strimlet kylling.

Leveres 11 og 12 Oktober.

  1. Cajunkjøttboller med pastasaus og macaroni
  2. indisk tikamasala med kyllingfilet og ris.
  3. stekte storfe flatbiff med ertepure, glaserte rotgrønnsaker, båtpoteter og timian demi glace.
  4. Fargerik kremet fusillipasta med laksefilet, soltørkede tomater og oliven.
  5. Jegergryte med karbonadedeig og kokte poteter.
  6. Coq au vin med kyllingfilet og ris.
  7. Kyllingpai servert med paris grønnsaksblanding.

Galleri av våre måltider