Ukens meny

Leveres 1 og 2 November

  1. Kyllingfilet med appelsinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper.
  2. Pasta bolognese med karbonadedeig, tomatsaus og paprika.
  3. Biff shawarma med grønnsaksblanding, ris og demi-glace.
  4. Torskefilet med poteter, cherry tomater, asparges og chorizopølse.
  5. Kyllingkjøttboller med ravioli og carbonarasaus.
  6. Cajunkjøttboller med macaroni og pastasaus.
  7. Tortilla wraps med hawaiinspirert fyll og strimlet kylling.

Leveres 8 og 9 November

  1. Karbonade m/ grønnsaksstuing
  2. Boeuf Bourguignon rødvinsgryte med potetstappe
  3. Indisk kylling tikka masala med ris og grønnsaker
  4. Stekt ørretfilet m/chili kokossris m/ bønneblandning og hvite rosiner
  5. Coq au vin servert med ris
  6. Wok med nudler, kylling og biff
  7. Fransk svinegryte med brokkoliblanding og potet
  8. Pasta carbonara med kylling og bacon

Leveres 15 og 16 November.

  1. Thai kyllinggryte med ris
  2. reinsdyr plomme med kokte poteter, grønnsaksblanding, brun saus og tyttebær
  3. Stekt storfe flatbiff m/ ertepuré, glaserte rotgrønnsaker, båtpoteter og timian demi-glace
  4. Stekt laks m/kokos og lime, asparges, ris og sitron hvitsaus
  5. Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker,båtpoteter og mangosaus
  6. Lasagne bolognese med strimlet kylling
  7. Kylling korma med koriander, grønnsaker og potetterninger
  8. Cajunkjøttboller med macaroni og pastasaus

Leveres 22 og 23 November.

  1. Kalkunmedaljong m/appelinrisotto, linser, gulrotstaver og brokkolitopper
  2. Biffstrimler med pasta
  3. Pasta bolognese m/karbonadedeig
  4. Orientalske kyllingboller m/ fullkorn couscous og grønnsaker
  5. Fargerik kremet fusillipasta m/laksefilet og soltørkede tomater
  6. Arabiskinspirert gryte m/oksekjøtt, bokhvete, erter og gulrot
  7. Fransk svinegryte med brokkoliblanding og potet
  8. Indisk kylling tikka masala med ris og grønnsaker

Galleri av våre måltider