Velg matkassen som passer deg!

Dette er engangsbestilling

Vi tilbyr spennende og smakfulle måltider i våre matkasser! Nye og forskjellige måltider hver uke!

Vi tilbyr blant annet vår populære standardkassen som er single porsjoner og familiekassen hvor du får 3 middager til hele familien!

Vanlig spørsmål

Hvor store er porsjonene i standardkassen?

Porsjonene i standardkassen er single måltider som er på ca 380-550g. Dette kan variere med vannmengde osv.

Hvor store er porsjonene i familiekassen?

Porsjonstørrelsene i familiekassen er på ca 1.3kg til 1.8 kg. Dette kan variere med vannmengde osv. Passer perfekt for 3-4 personer.

Hvordan tilberede maten?

Maten kommer ferdiglaget, og trenger kun å stikke hull i folien og varmes opp i microbølgeovn 3-4 minutter avhengig av styrke. Kan også varmes opp i ovn opp til 90 grader, HUSK å ta av folien øverst ved bruk av OVN! Kan også helles opp i en panne og varme opp på den måten.

Har dere vegansk?

Vi har dessverre ikke det enda. Men vi holder på å utvikle en komplett vegansk meny og en egen vegankasse. Forhåpentligvis er den klar i februar 2021!

Hvor mange måltider blir levert?

Standardkassen velger du selv hvor mange og hvilke måltider du får levert. Er det en uke du for eksempel glemmer å velge hvilke måltider. Så vil systemet velge for deg basert på hvilke preferanser du har.

Familiekassen får du levert 3 store middager hver levering. Du kan velge selv hvilke måltider du får levert. Er det en uke du for eksempel glemmer å velge måltider. Så vil systemet velge for deg basert på hvilke preferanser du har.

Finner du ikke svaret du er ute etter? Sjekk Spørsmål og svar eller send oss en epost til info@makroboks.no