Hva vi gjør og hvordan det fungerer

Vi leverer sunne ferdigretter levert rett hjem til deg. Alle våre måltider er spiseklare og trenger bare å varmes opp i mikro (2-3 min). Våre måltider har en utløpsdato på 7 dager, og du får dermed all maten levert på Søndag kl. 17-22(23) eller Mandager kl. 09-15 (Gjelder bare i Oslo og Lysaker).

Våre måltider har et gjennomsnitt kaloriinnhold på 450 kcals. Hvorav 40g protein, 40g karbohydrater og 8-12g fett.

Vi lager 7-8 forskjellige måltider fra vår meny hver uke, og det er dermed ikke mulig å velge spesifike retter. Men du kan alltid skrive hva du ønsker, så skal vi gjøre så godt vi kan for å få disse ønskene oppfylt. Det er selvfølgelig mulig å slippe f.eks fisk hvis du ikke ønsker det. (Skriv i kommentarfeltet ved utsjekk).

Hos oss er det ikke mulig å velge frokost, lunsj og middag. Det eneste vi tilbyr er en størrelse på alle våre måltider. Men det kan selvfølgelig spises som frokost, lunsj, middag, mellom måltid og kveldsmat. Dette er opp til deg selv hvordan du ønsker å benytte deg av våre måltider, og hvordan du ønsker å fordele det utover dagen/uken.

Ved bestilling velger du enkelt bare hvor mange måltider du ønsker hver uke. Hvordan du fordeler disse utover uken er opp til deg selv.

Ved abonnement vil du få mat levert fast hver uke helt til du selv sier opp, kansellerer eller pauser. Dette må gjøres innen kl. 23:00 Tirsdager. Bankkortet ditt vil bli belastet kl 23:00 Tirsdager i forkant av levering som skjer Søndag/Mandag. Det er dermed viktig at alle endringer i ditt abonnement skjer innen den tid. Vi må bestille råvarer, levering osv og er dermed nødt til å sette en frist i forkant av kommende levering. Hvis bankkortet ditt blir avvist ved fornyelse, vil du fortsatt få levering av mat. Systemet vil forsøke å trekke deg igjen ved en senere anledning, og hvis du kansellerer abonnementet med manglende betaling, vil vi fakturere per epost.

Har du flere spørsmål angående hvordan Makroboks fungerer kan du alltid ta kontakt på info@makroboks.no, så svarer vi så fort vi har anledning.

Pris og levering

Pris per måltid er 87kr. Du velger selv hvor mange måltider du ønsker. Minimum 5 måltider!

Levering koster 89kr.

Vi leverer Søndager Kl. 16-22(23) (Kl.17-23 Gjelder utenfor Oslo), og Mandager kl. 09-15 (Mandager er kun Oslo og Lysaker/Fornebu – Vi leverer også til bedriftsadresser!)

Holdbarhetsdato på våre måltider

Alle våre måltider har en holdbarhetsdato på 7 dager. Det er fullt mulig å fryse ned måltidene for lengre holdbarhet..

Hva skjer hvis jeg ikke er hjemme når sjåføren kommer?

Du er selv ansvarlig for å være tilgjengelig i leveringsperioden, eller gi beskjed i god tid ved eventuelle endringer/ønsker. Sjåføren vil alltid først forsøke å ringe på. Er ingen hjemme, vil sjåføren ringe til telefonnummeret som er oppgitt i ordren. Dersom vi fortsatt ikke får kontakt, vil maten plasseres utenfor døren, hvis dette er vurdert forsvarlig av sjåføren (for eneboliger vil f.eks. maten alltid plasseres utenfor ved manglende kontakt). Hvis det vurderes som uansvarlig å sette igjen maten, vil den bli kjørt i retur til oss. Maten blir da forsøkt levert på nytt mandag mellom kl 09-15 (gjelder for søndagsleveranser). Dersom maten nok en gang kommer i retur, må den hentes på vårt lager.

Bor du utenfor Oslo og vi ikke forsvarlig kan sette igjen maten, har forsøkt å komme oss inn i leilighetsblokka, samt kontakte deg uten å lykkes vil den bli kjørt i retur. Maten må da hentes på vårt lager i Oslo.

Abonnement

Ved å abonnere vil du få mat levert hver uke, og slipper å tenke på å måtte bestille hver uke. Du kan når som helst si opp, pause eller endre ditt abonnement. Fristen for å si opp, endre eller pause ditt abonnement er tirsdag kl 23:00 for påfølgende leveranse. Merk at fristen må overholdes for å slippe å bli belastet unødig!

Betaling

Korttrekk

Har du abonnement med korttrekk, vil du bli trukket hver tirsdag kl 23:00 i forkant av kommende leveranse. Hvis kortet ditt blir avvist vil systemet prøve å trekke deg igjen ved en senere anledning og du vil fortsatt få matleveranse. Hvis det fortsatt blir avvist etter gjentatte forsøk vil vi fakturere for manglende trekk.

Faktura

Faktura gjelder kun bedrifter eller hvis bankkortet ditt har blitt avvist etter flere forsøk på manglende betaling. Fakturagebyr på 69kr vil forekomme for manglende betaling. Faktura vil komme pr e-post.

Engangslevering

Er du ikke tilgjengelig for levering hver uke, eller ønsker du kanskje å prøve ut Makroboks før du abonnerer? Vi tilbyr også éngangsbestillinger!

Meny

Kokketeamet vårt setter sammen et utdrag retter fra menyen vår, som rulleres for hver uke. Det er altså ikke mulig å velge nøyaktig hvilke retter man vil få levert, men ønsker, allergier ol. (f.eks. ikke fisk, glutenfritt) kan oppgis ved bestilling, så tar vi hensyn til dette så langt det lar seg gjøre.

Oppvarming av våre måltider.

Maten kan varmes opp 2-3 minutter i mikrobølgeovn. Hvis du ikke har mikro så kan du enten helle maten i en panne, eller varme i ovn opp til 100 grader, plastfolien oppå må tas av ved varming i ovn.

Hvor vi leverer

For øyeblikket leverer vi til: Drammen – Oslo – Sarpsborg – Jessheim – Lillestrøm – Moss – Fredrikstad

Vi har planer om å utvide, og jobber stadig med å kunne tilby måltidene våre i større deler av Norge. Når vi kommer til de forskjellige stedene blir annonsert på vår facebook og instagram. Følg oss for å få oppdateringer på nye måltider og steder vi ekspanderer til.

Vekt og kcals

Alle våre måltider inneholder vanligvis under 500 kalorier, med et gjennomsnitt på ca 450 kcals. Rettene inneholder ca.

40-50g karbohydrater.

40-50g protein.

Vi prøver å holde fettinnholdet så lavt som mulig, men noen retter inneholder mer fett enn andre. Sammensetningen av rettene i måltidsplanen balanseres deretter.

Gjennomsnittlig vekt per måltid er ca 400 gram.

Måltidene som blir levert er et tilfeldig utvalg av menyen, som rulleres til hver leveringsdag.