Velg mellom abonnement eller engangsbestilling.

Husk at det er ingen bindingstid på abonnement. Alle frister gjelder tirsdager kl 23.00!

Vanlige spørsmål

Hvordan fungerer abonnement?

Ved abonnement får du levering fast hver uke eller annenhver uke. Dette bestemmer du selv når du bestiller. Du kan når som helst kansellere/endre/pause ditt abonnement under «min konto» -> «abonnement».

Det er ingen bindingstid, eneste du trenger å gjøre er å kansellere/pause innen fristen som er tirsdager kl 23.00 i forkant av levering.

Du kan velge hvilke måltider du mottar hver uke.

Er det bindingstid på abonnement?

Abonnement har ingen bindingstid! Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Fristen for bestilling/kansellering/endring er Tirsdager kl. 23.00.

Frist for bestlling/kansellering/pause

Fristen for å endre, pause, bestile eller kansellere er tirdager kl 23.00.

Leveringsadresser kan endres innen fredag i forkant av levering Søndag og Mandag.

Kan jeg endre antall måltider jeg får levert senere?

Ja det kan du! Men da må du avbestille og bestille på nytt det nye antallet du ønsker å få levert. Husk at fristen er tirsdager kl 23.00. Dette gjelder alt fra bestilling, valg av måltider, pause, endring osv.

Kan jeg velge hvilke måltider jeg får hver uke?

Ja! Fristen er tirsdag kl 23.00 for kommende levering/henting søndag/mandag. Du endrer hvilke måltider du får ved å gå på min konto -> abonnement -> endre.

Hva skjer hvis jeg ikke velger måltider en uke?

Hvis du ikke foretar noen valg av retter på «min konto» . Eller glemmer å velge måltider en uke. Så vil vi sette sammen utvalget for deg, med så variert utvalg som mulig.

Ny meny hver uke?

Vi har en meny på totalt over 40 forskjellige retter, og 8 forskjellige retter fra denne menyen leveres hver uke. De 8 rettene rulleres hver uke. Inne på siden «meny» kan du se hvilke retter som blir levert de forskjellige ukene frem i tid. Rettenes inspirasjon er hentet fra hele verden, og vi sørger for å holde god variasjon i maten vi leverer

Hvor ofte leverer dere?

Ved abonnement leverer vi fast hver uke eller annenhver uke. Leveringsinntervall velger du ved bestilling.

Vi har følgende leveringsalternativer:

Levering Søndager kl. 15-22

Levering Mandager kl. 9-15. (Kun Oslo og Lysaker/Fornebu)

Henting Tights.no butikken på Ryensvingen 9, 0680 Oslo.

Alle måltidene våre har 6 dager holdbarhetsdato i kjøl.

Må jeg være hjemme ved levering?

Bor du i hus trenger du ikke å være hjemme, da vil sjåføren legge matkassen utenfor døren og du vil få sms når matkassen er lagt utenfor.

Bor du i leilighet så må du være tilgjengelig under levering. Dette er på grunn av at sjåføren ikke kommer seg inn i leilighetsbygge, hvis ikke noe annet er avtalt. Dersom du ikke er hjemme så vil sjåføren ringe deg på telefon, og deretter kjøre matkassen i retur. Den kan da hentes på Tights.no butikken på Ryensvingen 9, 0680 Oslo.

Finner du ikke svaret du er ute etter? Sjekk Spørsmål og svar eller send oss en epost til info@makroboks.no